Vil du deltage et i forskningsprojekt?

Vi søger deltagere i Næstved Kommune, som har BMI på over 25 og som er motiveret for at tabe sig. Tilmeld dig ved at klikke på linket forneden. Vi vil herefter kontakte dig og fortælle dig mere om projektet.

       

Information om forskningsprojektet
Overvægt er forbundet med en øget risiko for en række livsstilsygdomme, derfor undersøger projektet, hvorvidt et GoBe smart ur kan guide og motivere til at opnå et sundt vægttab. Udover vægt ønsker vi at undersøge, hvordan det påvirker sundheden generelt, herunder niveauet af fysisk aktivitet, stress, søvnrytmen og væskebalance at benytte GoBe uret gennem 3 måneder.

Teknologien vi tester
GoBe er en CE-mærket teknologi i form af et ur, som bæres om håndleddet. Det er fremstillet af fabrikanten Healbe. Uret har seks forskellige sensorer, og uret beregner en række parametre på baggrund af de målte værdier. Uret angiver kalorieoptag, kalorieforbrug, hydrering (som er væsketilstanden i kroppen), hjerterytme, fysisk aktivitet, søvnmønster samt stressniveau. Under forsøget vil alle disse data kunne tilgås af den enkelte deltager. For at kunne deltage i forsøget forudsætte det at du har en smartphone, og er villig til at downloade fabrikantens app tilknyttet uret, hvor du kan tilgå dine data. Fabrikanten har adgang til data genereret på GoBe uret på samme vis som hvis du var oprettet som bruger udenfor studiet. Alle øvrige data som indsamles i studiet tilgås kun af forskerne knyttet til projektet.

Testperiode
Testperioden forløber over 4 måneder i alt. Den første måned vil du ikke skulle bære uret, men de efterfølgende 3 måneder vil du skulle bære et GoBe 3 smart ur. Det skal bæres ca. 23 timer i døgnet og blot tages af håndleddet, når du dagligt oplader og rengør uret.

Vores mål

Hvad vi gør for borgere

Nyheder og casehistorier

Kommende arrangementer